3547 Views |  Like

RESPECT. Sustenabilitate și Design Workshop despre cum să îți construiești un portofoliu sustenabil

Sustenabilitatea nu este o temă nouă în agenda globală. Încă de acum câteva decenii, omenirea a început să caute soluții utopice și noi planete de colonizat, atât în ​​ficțiune, cât și în non-ficțiune.

În zilele noastre, schimbările climatice ne obligă să fim mai conștienți de faptul că trebuie să RESPECTăm planeta. Această nouă atitudine este de adoptat în toate aspectele vieții noastre și mai ales în contextul designului contemporan. Doar aruncând o scurtă privire asupra rapoartelor din ultimele săptămâni în modă, realizăm că sustenabilitatea nu este doar o tendință, ci un subiect inevitabil care necesită atenție și abordare din partea tuturor designerilor.

Un portofoliu în design, în contextul actual, este vital să abordeze tema sustenabilității.

Dacă pregătiți un portofoliu pentru aplicația universitară sau în scopuri de internship sau job în domeniul design-ului, vă invităm la workshop-ul organizat în parteneriat cu IED – Istituto Europeo di Design – RESPECT. Sustenabilitate și Design.

Francesca Perani, lector IED, vorbește despre diverse tehnici de compunere a portofoliului și despre cum să integrăm conceptul sustenabilității. Veți avea șansa să puneți în practică ideile dezbătute în cadrul discuției și să primiți feedback cu privire la modul în care vă puteți prezenta cel mai bine lucrările.

Ultima parte a workshop-ului este dedicată viitoarei competiții lansate de IED – Istituto Europeo di Design pentru programul de licență și masterat.

Vă așteptăm luni 4 noiembrie, la Mezanin, 23-25, la actorul Ion Brezoianu, Palatul Universul.

De la 11:00 până la 16:00.

Locurile sunt limitate, grăbește-te și înregistrează-te aici pentru a participa.